Čištění a okysličení vodních nádrží

Okysliční vodních nádržích

Speciální okysličovací samostatný plně automatický systém nezávislý na el. energii.  Spočítaný na velikost vodní nádrže. 

/ Zlepšení stavu vody a rybí obsádky zvláště u stojatých nádrží/

Před realizací nutná prohlídka stavu vodní nádrže a nezbytná měření.

 

 

Likvidace okřehku (Lemna)

Trvalou likvidaci okřehku (Lema), provádíme speciální technologií, která je nezávadná vodnímu prostředí a díky speciálnímu zařízení je trvalá. Tím, vaše vodní nádrž, získá zpět svůj vzhled a využití.

Speciální kombinované bakteriální čištění vodních nádrží

Speciální přípravek je směs bakteriálních spór, enzymů a živin nutných pro činnost mikroorganismů. Účelem používání přípravku je odstranění bahna, sinic a zvýšení obsahu kyslíku ve vodním sloupci ve vodní nádrži. Působením přípravku je rozklad a odstranění organických usazenin a organického bahna na dně i ve vodním sloupci pomocí vysoce účinných přírodních nemodifikovaných aerobních bakterií a fakultativních anaerobních bakterií, které mohou rozpoznat typ chemického odpadu a plavat k němu. Zároveň dochází k výraznému snížení fosforu a chlorofylu, a který je měřítkem koncentrace řas. Odstranění fosfátů má za následek odstranění sinic a dochází ke zvýšení obsahu kyslíku ve vodě. Likviduje látky podporující růst řas a tvorbu sinic. Při pravidelném používání přípravku dochází k reprodukci bakterií, fosfátů a zakalení ve vodním sloupci, což má za následek nepřetržité čištění vodní nádrže. Dochází k odstranění organického bahna a není třeba drahé vybagrování a odvoz bahna ze dna vodní nádrže.

Vodní nádrže před a po ukončení aplikace.

Kontakt

777835449